Oh My Brush
március 1, 2013

Urban Decay NAKED Basics REVIEW

Review of the new NAKED Basics palette! 🙂

Teszt: Urban Decay NAKED Basics paletta.

Az Urban Decay NAKED Basics paletta szerintem bárki sminkes táskájában megállja a helyét, mert ezek azok a színek, amiket a legtöbbször használunk, a legtöbb sminkhez tökéletes kiegészítés. Mivel nincs hozzá semmi extra “ajándék” és csak hat szín van benne, ezért nem is annyira drága, mint az UD paletták többsége. Szinte minden nap használom legalább az egyik színt, főleg a Venus, a W.O.S., a Naked 2 és Feint a kedvencem és ezeket is használom a legtöbbször. A minőségre sincs panasz, gyönyörű és pigmentált színek, jól lehet velük dolgozni, egy rossz szavam sem lehet! 🙂 

I tried to stay away from this product but the temptation was too big and now I have the Urban Decay NAKED Basics palette! I am very happy now because these colours are fantastic! We get 6 eye shadows, the shades are beautiful and the texture is just amazing! I have the NAKED and NAKED 2 as well but this mini palette got the best eye shadows! 🙂 I am running out of Foxy anyway (NAKED 2) and the rest of the shades cant be found in the previous NAKED palettes so I dont have duplicates. My favourites are Venus, W.O.S., Naked 2 and Feint. I am satisfied with this product and I can recommend it to anyone who is looking for a practical and awesome palette for travelling or just to do your everyday make up! 

Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)