Magyar English
Oh My Brush
február 19, 2013

NAGY ADEN Cosmetics Teszt - Huge ADEN Cosmetics Review

Teszt rengeteg ADEN termékkel: pirosító, szemhéjpúder, szempillaspirál, ajakkontúr, szemceruzák.

Review of many ADEN products: blush, eyeshadow, mascara, lip and eye pencils.

Terracotta Baked Blusher 01 Pink
Ez a halvány rózsaszín árnyalat a MAC Dainty ásványi pirosítójára hasonlít nagyon (egy kicsivel sötétebb). Szerintem a képek magukért beszélnek, gyönyörű ez a szín, jól pigmentált és egészséges pírt ad az arcnak.
This light pink shade reminds me of MAC’s Dainty but it is a bit darker. I think the photos will tell you everything you need to know: this is a gorgeous colour, a very enexpensive but pretty blush! 

Terracotta Trio Eyeshadow Wet & Dry 05 
Amennyire szeretem a “baked” pirosítókat általában, annyira nem jönnek be a “baked” szemhéjpúderek, de csak azért, mert túl szárazak általában. Ebben az ADEN palettában két szín szárazon is teljesen jó, a középső viszont nedvesen a legszebb. Mind a három szín nagyon szép és jól kihasználható.
I love baked blushes but I find baked eyeshadows too dry. In this Aden trio two colours can be used dry or wet too but the middle one looks better when it’s applied wet. I do like all the colours, check out the swatches 🙂

Szárazon!
Dry!

Nedvesen!
Wet!

Intelligent Mascara 

Több szempillaspirált is forgalmaz az ADEN, nekem még csak az Intelligent Mascara-hoz volt szerencsém, s bár már írtam róla egy keveset a kezdő sminkkészletről szóló posztomban, de most is megemlíteném, hogy milyen jó kis spirál ez! A többezres társait is lekörözi, legalábbis nálam nagyon jól teljesített. 

This mascara is very inexpensive but amazing! I definitely recommend it! Give it a chance, you’ll be surprised! 🙂

Lip Pencil – Cyclamen
Már mutattam egy tippet, hogy hogyan használjuk a szájkontúrceruzánkat, de most is megmutatom, hogy milyen jól pigmentált és krémes ez a ceruza, mégis hosszan tart! 
I had a tutorial with this lip pencil but let me show you again this lovely products: pigmented, creamy texture and long lasting!

Eye Pencil Dark Silver
A szemceruzák is szépen pigmentáltak, sok színben kaphatóak, de nem vízállóak, hiába van mindegyiken rajta a waterproof jelzés. A színekre viszont nincs panasz, krémesek és jól lehet velük dolgozni.
The eye pencils are well pigmented and can be found in many colours but none of them are waterproof despite what the compnay says. But I still love the colours and it is very easy to work with them, I like the creamy texture.


Eye Pencil Devil 

Eye Pencil Brown & Choco Latte
Ezeket a barna szemceruzákat sokáig használtam, mind a kettőt szeretem, főleg mivel jól pigmentáltak és tartósak is (én mindig fixálom a szemceruzát szemhéjpúderrel, ezt el kell mondjam).
I used these eye pencils for months and I liked them a lot! Both of them are pretty, the pigmentation is great and they stay on the waterline (though I always fix my eye pencils with eyeshadow).

No. 6 Choco Latte & No. 5 Brown

Dark Silver, Devil, Brown, Choco Latte, Cyclamen
Magyar oldal:
International site:
Még több ADEN teszt:

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 9 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)