Magyar English
Oh My Brush
február 28, 2013

Best Budget Makeup - A Legjobb és Legolcsóbb Sminktermékek

A legjobb és legolcsóbb sminktermékek!

The best budget makeup products!

Összeírom most kategóriákra bontva az “olcsó, de jó” sminktermékeket. Néha nem is gondolnánk, hogy mennyire jók lehetnek azok a termékek, amikért alig párszáz forintot kell csak kiadnunk! Kommentben írjátok meg, hogy mivel egészítenétek még ki a listát! Adjunk egymásnak tippeket! 🙂
I have collected my favourite budget products. Sometimes it is hard to believe that an inexpensive products can be very good, but it is possible! These are my picks but please tell me what your budget facourites are! Let’s help each other! 🙂

Best Budget Makeup
(A legjobb és legolcsóbb sminktermékek)
Aden Lipsticks & Liquid Lipsticks
Szerintem verhetetlenek ezek a rúzsok, ha olcsót, de jót keresünk, ráadásul nagy választékot is szeretnénk. Rengeteg szín közül választhatunk, mindegyik szuper pigmentált, s bár az ár boltfüggő, azért elmondhatom, hogy az ADEN Cosmetics nagyon kedvező áron kínálja a termékeket
In my opinion the ADEN Cosmetics lipsticks and liquid lipsticks are the cheapest and best products. The pigmentation is amazing, there are so many shades to choose from and the price is fantastic. 

Tesztek a blogon – My reviews:

Essence Nail Polishes
Az Essence nagy választékban kínál jó lakkokat kedvező áron, ráadásul a limitált kollekcióknak hála a kínálat csak még nagyobb lesz. Ettől olcsóbban még nem találtam jó lakkokat, arról nem is beszélve, hogy könnyen elérhetőek a termékek a drogériákban. (Ide sorolhatnám még a Moyra lakkokat, de nekem egy darab sincs, szerintem itt nem kaphatóak, a magyar árat meg nem tudom, de a választék ott is nagy).
You can find Essence nail polishes in almost any drugstore. Thats already a great thing. The price is great and the shades are pretty, there are limited collections every month. I havent found cheaper and better nail polishes yet! (I’d also like to mention the Moyra nail polishes but I’m afraid those are not available in the Netherlands but in Hungary these are cheap and there are many colours available).

Catrice – Essence – Aden Cosmetics Eye Shadows

Nézegettem a kollekciómat, hogy melyek a legolcsóbb és legjobb szemhéjpúderek, végül arra jutottam, hogy ez nehéz kérdés. Viszont általában az Essence, a Catrice és az Aden Cosmetics a legolcsóbb, mégis ki lehet fogni NAGYON jó és izgalmas színeket! Ajánlom pl. az új Essence 3D mono-kat, az új Catrice Absolute Nude palettát és persze az Aden Baked szemhéjpúdereit is.
I was going through my collection to find inexpensive but good quality eyeshadows but it is not that easy to choose only one brand. So I’d say, if you want the best budget eyeshadows then visit the Essence, Catrice or Aden Cosmetics counters because you’ll find great products. Check out the new Essence 3D mono’s, the new Catrice Absolute Nude Palette or the Aden Baked eyeshadow trio’s.

Tesztek a blogon – My Reviews:

NYX, Garnier, Essence, Aden Cosmetics Face Products

Térjünk át az arcra. Megint nem volt egyszerű a választás, de végül úgy döntöttem, hogy a legolcsóbb és legjobb “alapozó/bb krém” a Garnier Olajmentes BB krém lett, púderek közül az Essence színtelen púderét ajánlom, pirosítók közül pedig nem sok “olcsóhoz” volt szerencsém, ezek általában drágábbak, de a NYX és az ADEN került a “best budget” kategóriába. 
Let’s talk about the face products! It is really not easy to find very inexpensive but good products because foundations, blushes cost always more than other products. After all I picked the Garnier Oil Free BB cream, the Essence Mattifying Powder, the NYX and ADEN Cosmetics blushes are the best budget face products! 


Teszt a blogon – My Reviews:

Essence, NYX, P2, Aden Eye Pencils, Mascara etc.

Ha szempillaspirálról, szemceruzáról van szó, akkor nekem ezek az olcsóbb termékek jöttek be: A P2 és ADEN Cosmetics szempillaspirálok, a NYX Jumbo ceruzák és joker termékként pedig az Essence Highlighter (szemöldökcsontra és belső szemzugba). 
The best budget mascaras award goes to… the P2 and the ADEN Cosmetics mascaras. These are really cheap and good. The best eye pencils are the NYX Jumbo pencils and the Essence Highlighter is a “joker” here but it is also for your eyes: to highlight the inner corner of your eyes and under the eyebrow.
Tesztek a blogon – My Reviews:

Várom a tippeket, hogy milyen olcsó, de jó sminktermékeket érdemes megvenni! 🙂
What are your budget makeup favourites? 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)