Oh My Brush
december 27, 2012

REVIEW: Urban Decay SMOKED Palette

Teszt: Urban Decay SMOKED paletta.

Wanna get SMOKED? This is my review with swatches!

A füstös szemek szerelmese vagyok, ezért szerettem volna megszerezni ezt a palettát, arról nem is beszélve, hogy szuper ajándékok jártak hozzá: fekete, vízálló – tényleg az! – szemceruza és a híres Primer Potion. A 10 szín közül mindegyik pigmentált és gyönyörű, egyedül a Mushroom volt csalódás, mert képeken izgalmasabbank tűnt, a szemhéjamon viszont elveszti ezt a tulajdonságát és marad szürke, de egyébként más baj nincs baja, tulajdonképpen ma is ez van rajtam 😀 Lent láthatjátok a színeket a karomon, szerintem nagyon szépek! A fekete szemceruza külön posztot is érdemelne, mert nagyon jó és szuper tartós, tusvonalat szoktam ezzel húzni, ha nappali sminket készítek, de persze a vízvonalon is tökéletesen megállja a helyét, a szemhéjalapozó meg szerintem az egyik legjobb a piacon 🙂
10-ből 9 pontot kap, mert porozódik pár szemhéjpúder használat közben, de kivédhetjük azzal, ha a szemsmink elkészülte után alapozunk 🙂

I love smokey eyes so I knew I had to get this palette! Not to mention the fact that Urban Decay is one of my favourite brands and I love palettes, I use the ones I have every day! Finally this brand is available in every Sephora now in the Netherlands (UPDATE: not anymore… Sephora has left the country) so I didnt have to order this one (like I did with the NAKED palettes). The seller kept on calling it “SMOKEY”, I thought that was cute 🙂 It has everything you need:

 – Primer Potion: one of the best eyeshadow primers. Mini sized BUT the new bottle, this packaging is better!
 – 24/7 Glide On pencil: the blackest black and the best eye pencil on the market! It is possible to smudge it but when it sets, you cant remove it anymore!
 – 10 amazing Urban Decay eyeshadows! The quality is great, the eyeshadows are pigmented, though the matte ones are powdery a bit but after all I still love them all. Mushroom looks great in swatches but on the eyelids it looks nothing but grey. Thats disappointing. 
 – Step by step book with several looks. Great tutorial if you lost your muse 🙂
Do I recommend it? YES
Rating: 9/10
Támogasd az oldalt!

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)