Magyar English
Oh My Brush
november 6, 2012

Lumiere Pigment Kollekcióm - Lumiere Pigment Collection

Megmutatom minden Lumiere pigmentemet 🙂

Do you want to see all my Lumiere pigments? 🙂

Gondoltam készítek egy összefoglaló posztot a Lumiere pigmentekről, hiszen ebből van nekem a legtöbb, illetve sok e-mailt kapok velük kapcsolatban, milyen színeket ajánlom stb, remélem hasznosnak találjátok majd ezt a posztot 🙂
Miért jók ezek a pigmentek? Számomra azért, mert mindegyiknek különleges a színe, soha nem unalmas a smink velük, nagyon sokáig lehet akár egy mintát is használni, szuper pigmentáltak, csalódni nem lehet bennük ilyen téren! Könnyű velük dolgozni, sőt nemcsak szárazon, de nedvesen is használhatóak, olyankor még intenzívebb színt kapunk. Én szárazon készítettem a mintákat, szerintem így is jól látszik, hogy milyen szuperek! Arról nem beszélve, hogy ásványi termékek. 
Van olyan termék, ami már nem található meg a webshopokban, mert limitált kiadás része volt, vagy elfogyott stb, de a többséghez tudok majd linket is adni.
Magyar webshop a termékekhez:
I thought I would make a post about my Lumiere pigments. You know how much I love them and I decided to take some swatches for you, you can see them all in one post! Why are these pigments great? Because their shades are very special, your make up is never boring with them, their pigmentation is fantastic, you wont disappoint in them! You can use them dry or wet, then you’ll get a more intense colour. I made the swatches dry, you can see how pigmented they are! Oh and these are mineral products! 🙂 Some products are not available anymore, I collected them in more than a year. 

Mindegyik minta, kivétel az utolsó, ami teljes méretű.
Benti fényviszonyok:

Kint, nappali fényviszonyok:

Most pedig mindegyiket megmutatom, így legalább a nevüket is láthatjátok:

Dulce de Leche

Taupe

Suede

Candlelight

Patience

Hypnotic

Champagne
Ne feledjétek, a Viktória’s Style kód (10% kedvezmény) még mindig érvényes a webshopban!
Viszont rengeteg akciós termék, csomag is megtalálható most náluk. Írtátok, hogy az előző nagy akciókat kihasználtátok, remélem azóta már megkaptátok a csomagokat 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)