Magyar English
Oh My Brush
november 6, 2012

Lumiere Pigment Kollekcióm - Lumiere Pigment Collection

Megmutatom minden Lumiere pigmentemet ūüôā

Do you want to see all my Lumiere pigments? ūüôā

Gondoltam k√©sz√≠tek egy √∂sszefoglal√≥ posztot a Lumiere pigmentekrŇĎl, hiszen ebbŇĎl van nekem a legt√∂bb, illetve sok e-mailt kapok vel√ľk kapcsolatban, milyen sz√≠neket aj√°nlom stb, rem√©lem hasznosnak tal√°lj√°tok majd ezt a posztot ūüôā
Mi√©rt j√≥k ezek a pigmentek? Sz√°momra az√©rt, mert mindegyiknek k√ľl√∂nleges a sz√≠ne, soha nem unalmas a smink vel√ľk, nagyon sok√°ig lehet ak√°r egy mint√°t is haszn√°lni, szuper pigment√°ltak, csal√≥dni nem lehet benn√ľk ilyen t√©ren! K√∂nnyŇĪ vel√ľk dolgozni, sŇĎt nemcsak sz√°razon, de nedvesen is haszn√°lhat√≥ak, olyankor m√©g intenz√≠vebb sz√≠nt kapunk. √Čn sz√°razon k√©sz√≠tettem a mint√°kat, szerintem √≠gy is j√≥l l√°tszik, hogy milyen szuperek! Arr√≥l nem besz√©lve, hogy √°sv√°nyi term√©kek. 
Van olyan termék, ami már nem található meg a webshopokban, mert limitált kiadás része volt, vagy elfogyott stb, de a többséghez tudok majd linket is adni.
Magyar webshop a termékekhez:
I thought I would make a post about my Lumiere pigments. You know how much I love them and I decided to take some swatches for you, you can see them all in one post! Why are these pigments great? Because their shades are very special, your make up is never boring with them, their pigmentation is fantastic, you wont disappoint in them! You can use them dry or wet, then you’ll get a more intense colour. I made the swatches dry, you can see how pigmented they are! Oh and these are mineral products! ūüôā Some products are not available anymore, I collected them in more than a year. 

Mindegyik minta, kiv√©tel az utols√≥, ami teljes m√©retŇĪ.
Benti fényviszonyok:

Kint, nappali fényviszonyok:

Most pedig mindegyiket megmutatom, √≠gy legal√°bb a nev√ľket is l√°thatj√°tok:

Dulce de Leche

Taupe

Suede

Candlelight

Patience

Hypnotic

Champagne
Ne feledj√©tek, a Vikt√≥ria’s Style k√≥d (10% kedvezm√©ny) m√©g mindig √©rv√©nyes a webshopban!
Viszont rengeteg akci√≥s term√©k, csomag is megtal√°lhat√≥ most n√°luk. √ćrt√°tok, hogy az elŇĎzŇĎ nagy akci√≥kat kihaszn√°lt√°tok, rem√©lem az√≥ta m√°r megkapt√°tok a csomagokat ūüôā

T√°mogasd az oldalt!

Arc√°pol√°si Rutinom 2020

Mindent A F√©nyv√©delemrŇĎl! + T√©vhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZN√ĀLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyan√ļgy haszn√°lhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek √©s nem is lesznek felugr√≥ √©s zavar√≥ rekl√°mok soha, √≠g√©rem! :) K√∂sz√∂n√∂m, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)