Magyar English
Oh My Brush
október 19, 2012

TESZT: Bellapierre Pigmentek - Bellapierre Pigments REVIEW

Bellapierre Pigmentek a blogon! 🙂

You have to take a look at these beautiful Bellapierre pigments!

A Lumiere-Bellapierre csomag egy részét mutatnám meg, a Bellapierre pigmenteket. Azért kezdem velük, mert még ez a márka nem szerepelt a blogon, viszont nagy benyomást tett rám!
I got a Lumiere-Bellapierre package and I’d like to start with the Bellapierre pigments. These products really impressed me, so I wanted to give them some attention in an individual post!

Már volt szerencsém pigmentekhez, s eddig is nagyon szerettem őket. A finomnra őrölt por, az élénk, különleges színek és a sokoldalú felhasználási lehetőségek teszik ezeket igazán érdekessé! A kedvenc “módszerem” nagyon egyszerű, de nagyon hatásos: a pigmentekkel a legunalmasabb alapszínt is izgalmassá lehet tenni, ezért szeretem a sminket velük kiegészíteni, főleg a csillámosabb árnyalatokra igaz ez, amik a mozgószemhéjon nagyon szépek! A kevésbé csillámosabbakat természetesen bárhová merem tenni, dolgozni velük nem nehezebb, mint a pressed szemhéjpúderekkel, csak kicsit oda kell figyelni. 🙂
I have tried some pigments by other brands and I love this kind of products! The fine texture, the vivid, special colours, the multifunction make them really exciting! I love finishing my make up looks with a pretty pigment, it makes the eyelid pop and irresistible. Less shimmery pigments can be used anywhere else too, of course! Using them is not difficult but you have to take your time with them 🙂

A két pigment színe gyönyörű! Már a tégelyben is tetszett, de a karomon teljesen lenyűgöztek, alig vártam, hogy kipróbáljam ezeket “akció” közben is 🙂 Mind a két szin illik hozzám, a lilákért egyenesen rajongok, a barnás-arany árnyalatok pedig szerintem bármikor megállják a helyüket. Nagyon jó a textura, puha, finomra őrölt port kapunk, amiknek a pigmentáltsága tökéletes! 
Mind a kettőt imádom és biztos találkozhattok még velük nálam, mert ezek csak gyors, nappali sminkek. (Igen, én a sötétebb sminket szeretem nappalra is, egyszerűen jobban érzem így magam, a világosabb, alig észrevehető színek, sminkek nem állnak jól).
Both of the pigments are gorgeous! I already loved them in the container, but then I saw the colours on my arm and I couldnt wait to use them on my eyelids 🙂 I love both of the colours I think they suit me and I am a big fan of the purple and brownish-golden colours. The texture is great, the pigment is very soft and the pigmentation is amazing. I can show you some looks with them but they are not that special, I was just playing with the colours, I wanna make better looks with them! 🙂

Lust

Earth

Nem tesztelnek állatokon és ezek ásványi termékek.

LINKEK:

Webshop:
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)