Magyar English
Oh My Brush
október 19, 2012

TESZT: Bellapierre Pigmentek - Bellapierre Pigments REVIEW

Bellapierre Pigmentek a blogon! ūüôā

You have to take a look at these beautiful Bellapierre pigments!

A Lumiere-Bellapierre csomag egy r√©sz√©t mutatn√°m meg, a Bellapierre pigmenteket. Az√©rt kezdem vel√ľk, mert m√©g ez a m√°rka nem szerepelt a blogon, viszont nagy benyom√°st tett r√°m!
I got a Lumiere-Bellapierre package and I’d like to start with the Bellapierre pigments. These products really impressed me, so I wanted to give them some attention in an individual post!

M√°r volt szerencs√©m pigmentekhez, s eddig is nagyon szerettem ŇĎket. A finomnra ŇĎr√∂lt por, az √©l√©nk, k√ľl√∂nleges sz√≠nek √©s a sokoldal√ļ felhaszn√°l√°si lehetŇĎs√©gek teszik ezeket igaz√°n √©rdekess√©! A kedvenc “m√≥dszerem” nagyon egyszerŇĪ, de nagyon hat√°sos: a pigmentekkel a legunalmasabb alapsz√≠nt is izgalmass√° lehet tenni, ez√©rt szeretem a sminket vel√ľk kieg√©sz√≠teni, fŇĎleg a csill√°mosabb √°rnyalatokra igaz ez, amik a mozg√≥szemh√©jon nagyon sz√©pek! A kev√©sb√© csill√°mosabbakat term√©szetesen b√°rhov√° merem tenni, dolgozni vel√ľk nem nehezebb, mint a pressed szemh√©jp√ļderekkel, csak kicsit oda kell figyelni. ūüôā
I have tried some pigments by other brands and I love this kind of products! The fine texture, the vivid, special colours, the multifunction make them really exciting! I love finishing my make up looks with a pretty pigment, it makes the eyelid pop and irresistible. Less shimmery pigments can be used anywhere else too, of course! Using them is not difficult but you have to take your time with them ūüôā

A k√©t pigment sz√≠ne gy√∂ny√∂rŇĪ! M√°r a t√©gelyben is tetszett, de a karomon teljesen lenyŇĪg√∂ztek, alig v√°rtam, hogy kipr√≥b√°ljam ezeket “akci√≥” k√∂zben is ūüôā Mind a k√©t szin illik hozz√°m, a lil√°k√©rt egyenesen rajongok, a barn√°s-arany √°rnyalatok pedig szerintem b√°rmikor meg√°llj√°k a hely√ľket. Nagyon j√≥ a textura, puha, finomra ŇĎr√∂lt port kapunk, amiknek a pigment√°lts√°ga t√∂k√©letes! 
Mind a kettŇĎt im√°dom √©s biztos tal√°lkozhattok m√©g vel√ľk n√°lam, mert ezek csak gyors, nappali sminkek. (Igen, √©n a s√∂t√©tebb sminket szeretem nappalra is, egyszerŇĪen jobban √©rzem √≠gy magam, a vil√°gosabb, alig √©szrevehetŇĎ sz√≠nek, sminkek nem √°llnak j√≥l).
Both of the pigments are gorgeous! I already loved them in the container, but then I saw the colours on my arm and I couldnt wait to use them on my eyelids ūüôā I love both of the colours I think they suit me and I am a big fan of the purple and brownish-golden colours. The texture is great, the pigment is very soft and the pigmentation is amazing. I can show you some looks with them but they are not that special, I was just playing with the colours, I wanna make better looks with them! ūüôā

Lust

Earth

Nem tesztelnek állatokon és ezek ásványi termékek.

LINKEK:

Webshop:
T√°mogasd az oldalt!

Arc√°pol√°si Rutinom 2020

Mindent A F√©nyv√©delemrŇĎl! + T√©vhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZN√ĀLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyan√ļgy haszn√°lhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek √©s nem is lesznek felugr√≥ √©s zavar√≥ rekl√°mok soha, √≠g√©rem! :) K√∂sz√∂n√∂m, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)