Magyar English
Oh My Brush

Easy Effortless Make Up - Könnyen Elkészíthető Nappali Smink

Szeretem a könnyen és gyorsan elkészíthető sminkeket, most egy ilyet mutatok nektek, ráadásul pigmentekkel!
I like easy and effortless make up looks especially with pigments!

Néhány pigmentre volt csak szükségem a sminkhez. Általában sötétebb színeket használok, de a matt halvány sárga Suede (felső képen az első, de nem fehér!) a kezem közé került, s mivel nagyon szeretem, ma ezt akartam használni mindenképp. Egyébként a lépések nagyon egyszerűek, a poszt végén megmutatom melyik pigmentet hova tettem 🙂 Minden pigmentben van valami “extra”, amitől egyik szín sem unalmas, így teszik különlegesebbé a legegyszerűbb sminket is.
Usually I go for a darker, smokier look but this light yellow Suede pigment caught my attention again. I like this one a lot so I wanted to use it. The steps are very easy, I’ll show you in a picture where I put the pigments. Their colours are not boring, they all have something “extra”, thats why even the easiest make up looks turn out “special” with them! 🙂

Max Factor 3in1 Foundation (alapozó)
Mac Factor Eye Brightening Mascara (szempillaspirál)
Max Factor Undereye Concealer (korrektor)
MAC Mineralize Concealer (korrektor)
MAC Lingerine eyebrow pencil (szemöldök ceruza)
Aden eyepencil brown (barna szemceruza a vízvonalra)

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)