Ezekkel a termékekkel vettem fel a küzdelmet az arcom problémával szemben, nézzük, hogyan teljesítettek!

I used these products to fight against acne, lets see how they worked!

A Sweetsation gondoskodott róla, hogy a  csomagolás bombabiztos legyen: külön-külön is be voltak a termékek csomagolva és a doboz is biztonságosan ki volt tömve. Az arcradírról már volt szó, imádtam! De nézzük milyen ez a másik két termék! 
The packaging was very safe thanks to Sweetsation, the products were wrapped one by one and the inside of the box was very safe for them too! I have reviews the Very Berry mask already, now let me talk about their other two products.

Lumi*Essence Organic bőrvilágosító és regeneráló kezelés kojic savval, arbutinnal és C-vitaminnal, 60 ml

A Lumi*Essence kezelést a bőr pigmentáció problémái esetén ajánljuk, mint a májfolt (melazma), a szoláris lentigó (napfolt), a szeplők, és a gyulladások nyomán kialakult elszíneződések.

A csomagolás egyszerű, de tökéletes, a pumpa remekül működik, szabályozhatom, hogy mennyit szeretnék kinyomni, nem folyik stb. A krém fantasztikus összetevőket tartalmaz, ahogy minden más Sweetsation termék is. Fehér színű könnyű krém, de elég koncentrált s nagyon hamar felszívódik! Az illata is kellemes, s az külön öröm, hogy jótékony hatásait úgy fejti ki, hogy nem tartalmaz káros összetevőket, teljesen natúr a termék! 
Nem hittem régebben az ilyen “csoda” termékekben, mert egyik sem vált be, igaz azok nem is a natúr vonalat képviselték. Ez viszont meglepett! Kb. két hónapja használom, naponta egyszer. Az előtte-utána képeket elnézve már ennyi idő alatt is jó munkát végzett a bőrömmel, s azt hozzá kell tennem, hogy eddig semmi más nem segített! 
Úgy gondolom, hogy a többi termékkel együtt nagyon jó csapatot alkotnak, igen hatásosak, pedig ennyi idő alatt nem vártam javulást! (A bőrnek egy hónap kell, hogy egyik krémről a másikra “szokjon”, a krémek majd utána kezdenek el igazán hatni).
Nagyon szeretem ezt a könnyű, de hatásos natúr krémet, ráadásul az ásványi púder vagy bb krém alá is tökéletes, s nincs zsíros érzet a felkenés után (igen, ez a vesszőparipám, de a zsíros érzetet egy krémnek sem bocsátom meg 😀 ). Úgy látom, hogy a pórusok is összehúzódtak, a bőrfelszín sokkal egyenletesebb, a pattanás utáni foltok, amik EGY éve ott vannak, elkezdtek halványulni! A bejegyzés végén mutatok képet az arcomról.
A részletes leírást és az összetevők listáját itt megtaláljátok:
Lumi*Essence Organic Advanced Brightening Repair Treatment with Kojic Acid, Arbutin & Vitamin C, 2oz
Lumi*Essence Treatment is an Anti-Dark Spot Concentrate recommended for:
  • Dark spots / Sun spots / Age spots
  • Uneven skin, Melazma 
  • Skin discolorations


I have been using this cream for 2 months only and it already surprised me! I didnt believe in the “miracle”, I have tried several products but nothing helped. I have acne spots on my face, most of them are one year old… Terrible! With this totally natural and very light cream a real change is happening! The cream is white, light but concentrated and wont leave the skin greasy. I love that. I use it once a day and I love the results so far! I can apply any kind of foundation or BB cream after this, I dont even have to wait for it. The packaging is simple but perfect, the pump works very well, I can control the amount of product I want to get out of the box. The ingredients are amazing too, you gotta check the product here:

Cleralysse tonik problémás bőrre, 180 ml

A Cleralysse tonik pattanásos, zsíros bőr ápolására szolgál. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású, csökkenti a faggyúmirigyek működését, segít leszárítani a pattanásokat. Eltávolítja a smink és az arclemosó maradványait a bőrről. 

Elég régen használtam már tonikot, mert szinte mindig csak olyannal találkoztam, amiben alkohol is volt, olyat pedig nem veszek. Ez a tonik viszont teljesen natúr, a természetes összetevők listája most is ígéretes! 180 ml-t kapunk, ez rengeteg! Ezt a tonikot azóta használom, hogy megkaptam, de még mindig nagyon sok van benne! Az illata nem finom, de nem is cukorfelhőbe akarunk burkolózni, ha tonizálunk 🙂 Amikor csak tehetem használom, főleg este, mert ezzel biztos, hogy lejön minden szennyeződés, amit nem tudtam lemosni, illetve késlelteti a bőr kizsírosodását, összehúzza a pórusokat, legalábbis én úgy érzem. 
Az oldalon itt található:
Cleralysse Toner for Blemished Skin, 6oz
Cleralysse is a corrective skin toner for acne, blemished and oily skin. It possesses an anti bacterial and anti inflammatory properties. It fights bacteria, reduces sebaceous gland secretion and helps to dry up acne. It removes remains of cleanser or make up. Can be used after masks to tighten pores. 

It doesnt smell great but that is not why we use a toner! Actually I dont even know when I last used a toner because most of them contain alcohol and I wont put that on my skin. This one is pure and natural, the ingredients are really protective to the skin and fight against acne! 
I use it as much as I can, especially after removing my make up to have perfectly clean skin and reduce redness and cure acne. It contains 180 ml, that is a LOT, enough for several months!

The product can be found and bought here:

Előtte-Utána képek:
Azok a foltok már egy éve rajtam vannak, most először kezdtek el halványodni, alig hiszem el! Az orromnál látszik, hogy a pórusok is összehúzódtak, a bőrfelszín egyenletesebb. 
Before-After photos:
Those spots have been on my face for a year! This is the first time that something made them fade away slowly! Unbelievable! Check out my nose as well, you can see the difference: the pores look tighter and cleaner. My skin looks better, that is a miracle!

Úgy érzem a mostani arcápolási rutinom, illetve a termékek igazán hatásosak, nem is álmodtam róla, hogy ennyi idő alatt ilyen változást látok majd, ilyen még nem volt! Még egy termék lesz, aminek köze van a változáshoz, hamarosan bemutatom azt is!
There is one more product that really helped me too, I’ll write about that soon! 🙂