Magyar English
Oh My Brush
június 11, 2012

TESZT: Lumiere Ásványi Alapozó - REVIEW: Lumiere Mineral Foundation

Aki valaha is gondolkozott ásványi alapozó vásárlásán, az remélem a mai posztom után már nem fog gondolkodni 😀
If you ever thought about buying mineral foundation but you were not sure, then read this post and you’ll find the answer 🙂

Rengeteg ásványi terméket és alapozót is kipróbáltam már több márkától is. Mindenképpen olyat kerestem, ami nagyon jól fed, tartós, a színskálán van olyan termék, ami a bőrszínemhez illik. Eddig egyetlen márka tudott megfelelni az elvárásaimnak, s az a Lumiere.
I have tried several mineral brands and products! I searched for the perfect foundation and I wanted the following: great coverage, long-lasting and nice shades. There is only one brand that could satisfy my needs, and it is: Lumiere.
Többféle szín közül választhatunk, én nem nagyon kételkedtem benne, hogy az egyik legvilágosabb kell majd nekem, s ez a Light Cool. Az árnyalatokon belül pedig az alapozó típusa is különbözik, én a legnagyobb fedésűt választottam most (de próbáltam más fajtát is a Light cool-on belül s az is nagyon jól fed), ez pedig a Veena Velvet. Azt kapjuk, amit megígértek: valóban a legjobb fedésű ásványi alapozó, amit eddig használtam! 
Én március óta tesztelem ezt nektek, 4 g van a dobozban, de még mindig rengeteg van benne, nem fogy el hamarabb, mint más alapozók. Belül is zárható, így utazáshoz is magunkkal vihetjük, nem borul majd ki. 
Pár pillanat alatt felviszem s eldoglozom, szinte tökéletes fedést kapok. Ezt fixálom a Lumiere Ivory púderrel, így nem zsírosodik majd annyira a bőröm, illetve ezzel egy kis “színt” is adok magamnak, a púderrel ragyogóbb a bőr (az alapozó matt).
Amit tapasztaltam:
– szinte tökéletes fedés
– hosszantartó hatás, nem kopik olyan gyorsan
– szabályozza a zsírosodást
– zsíros, kombinált, pattanásos bőrre tökéletes
– soha nem okozott kiütést
There are different shades, but for me it was easy to pick one, I knew I was going to need Light Cool, because of my pale skin and my skintone. I wanted to try out the Veena Velvet type of Lumiere foundations because this one promises the greatest coverage! And I wasnt fooled, the coverage is amazing, almost perfect! Unlike other mineral foundations it stays on all day, really long lasting. MY face wont get that greasy, especially when I use the Ivory mineral powder by Lumiere. This powder gives my skin a nice glow since the foundation is totally matte. There is 4 g in this jar but I have been using it since March and it is not even falf empty. Travel safe because the inner lid can be closed too. 
– almost perfect coverage
– long lasting
– oil control
– perfect for combination, oily skin even with acne
– never causes irritation

A felvitelhez nekem a legjobban a 2-3 dolláros Born Pretty Store-os ecsetem jött be, ezzel pillanatok alatt kész vagyok, de alapvetően kabuki ecseteket szoktak az ásványi alapozóhoz ajánlani. 
I use my very inexpensive (2-3 USD) Born Pretty Store brush to apply mineral foundation, this is the best for me, I am done in a couple of seconds with this! But usually kabuki brushes are recommended for mineral foundations.

Előtte és utána képek (a fényviszonyok különböztek, sorry, pedig csak pár perc különbség van az előtte és az utána képek között…)

Before and after photos:

Ásványi alapozók megvásárolhatók itt:
Foundations can be found here:
vagy a minta méretűek itt:
Sample size:

Ne feledjétek:
10% kedvezményt kaptok, ha beírjátok a Viktória’s Style kedvezményes kódot!

You can see all the links above to buy the full size or the sample product, and with my code (see above) you get a 10% discount!

webshop:
Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)