Az egyik kedvenc termékemet mutatnám most be, Very Berry a neve és fantasztikus!

I’d like to show you my favourite product. It is called Very Berry and it’s fantastic!

A SweetSationTherapy-tól érkeztek a termékek egy dobozban, jól becsomagolva, átutaztak jópár országot és semmi bajuk nem történt! Ilyen bombabiztos csomagolással nem is csoda 🙂
I got a package from SweetSationTherapy in April. The packaging was very safe, the products were in a box and they travelled over many countries but arrived in safe! 🙂

Három terméket kaptam, mindegyik használható problémás, pattanásos bőrre is!

I got three products, these can be used in the fight against acne!


Nagyon tetszik a honlapon az első mondat: Szépségápolási szereinknek olyan tisztának és természetesnek kell lenniük, mint az ételeinknek. Ez az, amit igen fontosnak tartok! Ne feledjük, csak egy bőrünk van! 
A Sweetsation Therapy natúrkozmetikumai organikusak, természetesek, és illatosak, jó érzés őket használni. A föld és a tengerek legértékesebb ajándékait gyűjtötték össze elkészítésükhöz. Illatuk egyaránt táplálja a testet és a lelket. És ami a legfontosabb, biztonságosak az anyukák és a babák számára, és mindenki másnak is. A bőrünk a legnagyobb szervünk, s amit erre kenünk, az majd megjelenik a vérünkben is, ami elszállítja azt a test minden részéhez, kismamáknál pedig a babához!
Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz jó minőségű natúrtermékeket készíteni. A vevőnek megvannak az igényei, azt ki kell elégíteni (gyorsan szívódjon fel, ne legyen zsíros érzés, jó legyen az illata stb.), ugyanakkor nem lehet “csalni”, természetes alapanyagokkal kell dolgozni. A Sweetsation azok közé tartozik, akik ezt meg tudták valósítani!
Sweetsation Therapy was born in 2008, with the collaboration of two of the USA based labs and a team of chemists, aromatherapists and dermatologists.  Our products are Organic and natural treatments that look great, feel great and smell great, and therefore make you feel good.  We’ve combined the best gifts of earth and ocean in our skin care. Aromatherapy elements nourish your body and soul. And most importantly our products are safe for mom and baby. Did you know that everything that is applied on our skin, the largest organ, ultimately ends up in your bloodstream? Consequently, we pass it on to our developing baby. 
I am sure that it is very hard to make natural products, since the buyer wants several things: no greasy finish, good scent etc), but you cant put artificial ingredients into the products, you cant cheat! I think Sweetsation could make this dream come true, all in one!
Very*Berry oxigén maszk és arcradír antioxidánsokkal, C vitaminnal és szupergyümölcsökkel, 120 ml

A csomagolás egyszerű, de tökéletesen megfelel a célnak (ha jól tudom környezetkímélő még a festék is, a dobozt pedig újrahasznosítható). A termék nemcsak a kupakkal, hanem egy extra fedéllel is el van zárva a külvilágtól, ami ilyen termékeknél nem árt, főleg ha a fürdőszobában tároljuk, ahol nedvesség érheti és az nem tesz jót neki. Sőt, még egy kis “kanalat” is kapunk hozzá, így nem kell a termékbe belenyúlni közvetlenül.
Ami rögtön megfog az az illat! Natúr termékről beszélünk, de az illata fantasztikus! Igazi gyümölcsös és nagyon kellemes, nem az a “mű” illat, imádom! A termék maga szintén különleges, az állaga a (tejszín)habra emlékeztet, nagyon jó hozzáérni, s az illat + az állag eléggé “veszélyes” párosítás, mert akárhányszor használom mindig meg szeretném kóstolni 😀 
Rengeteg gyümölcsöt tartalmaz, ezek hidratálják a bőrt, eltávolítják az elhalt hámsejteket, kitisztítják a pórusokat, közben pedig hatnak az antioxidánsok és a vitaminok is felszívódnak. Az eredmény: friss, üde, élettelteli arcbőr, hosszú távon pedig gyógyítja a bőrhibákat. 
Akárhányszor használom, nagyon puha lesz a bőröm tőle, kellő képpen hidratál, miközben tisztítja is a bőrt az oda nem való dolgoktól. 
A használata nagyon egyszerű: körkörös mozdulatokkal, gyengéden vigyük fel az arcra, hagyjuk fent 5-10 percig, majd le lehet mosni. A hatása rögtön érezhető.
Én egy hónapig napi kétszer használtam, más bőrradírhoz nem is nyúltam. Az állam környékét nem számítva (az a legproblémásabb hely nekem), az arcbőröm tiszta, sima felületű és pattanásmentes volt. A homlokomon egy darab  pattanás sem volt! Pedig a T-vonal nekem is gyenge pont. Aztán leálltam a használatával, hogy “pihenjen” a bőr egy kicsit, s mit látok a tükörben egy hét múlva? A homlokomon két pattanás…. Sőt pár mitesszert is felfedeztem itt-ott… 
Mivel minden nap sminkelek, így nem árt rendesen tisztítani a bőrt arcradírral is, de akkor már olyannal, ami nemcsak radíroz, de ápol is közben. 
A hatása tehát nálam egyértelmű, ráadásul az illata is remek, ami mindig örömmel tölt el. 
Nem hiába ez a SweetSation vásárlóinak egyik legkedveltebb terméke!
Nagy kedvencem lett tehát a Very Berry, s már nagyon várom, hogy a másik két termékről is írjak nektek 🙂

Very*Berry Organic Oxygen Masque & Scrub with Antioxidants, Vitamin C & Superberries

Very*Berry Oxygen Masque & Scrub combines 2 products in one. It is a very gentle skin exfoliator and it is also a mask that cleanses your pores, drawing out impurities and just perfects your skin. Containing 10 super berry/fruit ingredients, the scent is delicious! Not to mention the “whipped” formula, together with the scent it makes me want to taste the product whenever I use it 😀 It can also be treated as aromatherapy, making you feel happy and relaxed. The high content of Hyaluronic acid will put moisture back to your skin, while Papaya  and Pineapple help to slough off dead skin cells. But it not just cleans your face but feeds it with vitamin C which helps to repair and lighten up sun damage and sun spots. Honey is also very good to the skin ans it is base of many beauty product. The mask/scrub combo helps to absorb impurities from the pores in the skin, making it an ideal cleansing agent and fighter against acne. 

No Parabens
No Phthalates
No Formaldehyde
No Artificial Fragrance
No Artificial Colorants
No Retinols
No Sulfates
No Petrochemicals
No Oxybenzone


Using it is very easy: take a small amount of scrub/mask from the jar and spread between your fingers. Following circular motions apply on your face and gently massage, avoiding eye area. Leave for about 5-10 minutes, then rinse off with cool water. Follow with moisturizer.

I used it for one month twice a week. My skin became very soft and clear (except for my chin area, that is the worst part of my face), there were no spots, acne, not even on my forehead, though my T-zone is a problematic place on my face… Then I stopped using it to see if there were going to be any difference. A week later: I have ugly spots on my forehead and I think I can even see some blackheads too… 😮 So I reach back to my Very Berry and clean my skin again! 

I do love their products, I cant wait to tell you about the other two I have! 🙂

Termék megvásárolható itt: Very Berry Maszk és Arcradír

You can buy the products here, they ship everywhere: Very Berry Mask and Scrub

Minden termék megtalálható itt:
All the products can be found here:

Facebook: https://www.facebook.com/biokrem