Magyar English
Oh My Brush
augusztus 28, 2011

HUN: Garnier BB krém "Miracle Skin Perfector"

It is a very old post which I never translated, I’m sotty, it is available only in Hungarian.

Már régóta várom, hogy megmutassam Nektek ezt a terméket. Biztos hallottatok már a BB krémekről, amik ázsiai eredetűek és jótékony hatással vannak a problémás bőrre. Sokáig gondolkoztam melyiket rendeljem meg, de túl sok fajta van, sosem tudnám eldönteni melyik való nekem. Aztán véletlenül rábukkantam a neten a Garnier BB krémre, amikor külföldi blogokat olvasgattam. Utánaolvastam és eldöntöttem: nekem ez kell! A boltban kerestem, de nem találtam, teljesen elszomorodtam. Aztán másnap visszamegyek, megnéztem még egyszer a polcot… A szemem előtt volt a krém. A vakságom néha felidegesít 😀 Szerencsére rátaláltam, azóta csak ezt használom!
A csomagolása egyszerű, mégis olyan jó a kezembe venni, érezteti velem, hogy valami nagyon jó dolog van benne. Állagra olyasmi, mint egy folyékony alapozó, csak krémesebb. Többféle árnyalatban kapható. Igazán nem kell belőle sok, csak egy cseppnyi (nem úgy mint mikor alapozót használok). Kézzel kenem el, jó az állaga, egyenletesen el fed, az illata is nagyon kellemes. Először zsíros érzete van a bőrnek, később persze felszívódik, de olajosabb, kombinált bőrre használjatok hozzá púdert is. Már első használatkor láttam, hogy milyen szépen eltakarja a pattanásokat, de természetesen nem ez volt a célom. 
TESZT:
Az államon volt két csúnya, piros pattanás-szerűség, ami egyszerűen nem akart elmúlni. Már több, mint egy hónapja ott voltak, nem változtak, csak virítottak az arcomon… NAGYON tudom utálni az ilyet. Így az arcom csúnyábbik felét használtam tesztalanyként, azt fényképeztem, mert a bal oldallal szerintem semmi baj nincs.
Ha nem is minden nap, de fotóztam nektek. Már pár nap elteltével szembetűnő a változás. Nézzétek milyen szépen gyógyítja még az én nagyon problémás bőrömet is:
Összefoglalva még annyit, hogy nálam bevált, mert ami kijön az arcomon, azt bizony eltünteti. Még azt a két csúnyaságot is az államon, amit más krémek nem tudtak! Használat közben előjött még egy rondaság az államon, a bőrömnek ez a szokása, az államat elárasztja szépségekkel… Szép gyulladt piros folt, jó nagy. Tudjátok, ami feszül a bőr alatt és jönne ki.. Ez volt tegnap, ma már eltűnőben van, egyáltalán nem érzem, húzódik vissza.
Jó termék ez még az olyanoknak is, mint én, akik évek óta küzdenek a pattanásokkal és próbáltak már mindent, de semmi sem vált be. Ezt vagy valamilyen BB krémet muszáj beszerezniük, mert ez tényleg használ. Életem első készítménye ( a hormon alapú gyógyszereket nem tekintve), ami használ! Akinek soha nincs problémája a bőrével az nem tudja, de ez hatalmas boldogság nekem, aki lassan 26 éves és még mindig úgy néz ki a bőre, mintha 16 lenne… 
Az arcom bal oldalán sok változást nem tapasztaltam, de ott nem is nagyon vannak pattanások, de használat alatt sem jött elő semmi.
SZERK.: Több hónapja megvan már a krém, az kimaradt a posztból, hogy bizony ez egy “zsíros” krém, ergo púder kötelező hozzá! Nekem vegyes vagy inkább zsíros bőröm van, de ha púderrel fixálom, akkor nem csillogok és eltűnik a zsíros érzet 🙂

Értékelés: 10/10 nekem alap darab, örülök, hogy rátaláltam, nekem pont erre volt szükségem.

SZERK.2: Az olajmentes Garnier BB krém még jobb volt a számomra, teszt a blogon! 🙂

Támogasd az oldalt!

Arcápolási Rutinom 2020

Mindent A Fényvédelemről! + Tévhitek

INGYENES E-Könyv: Koreai Arcápolási Rutin

Archive

2022 8 2021 95 2020 184 2019 260 2018 194 2017 196 2016 172 2015 203 2014 224 2013 217 2012 36 2011 7

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)