Oh My Brush
április 3, 2011

Ambition

“Intelligence without ambition is a bird without wings.” Salvador Dalí 

I really like this quote because it reminds me of my life. Knowing or feeling something is not enough, I have to share it with people. So today I’m crossing that line… I’ve been thinking of opening a blog and try to express myself a bit more, and now I think this is the right time. I hope there are people who will think we have something in common and try to get to know me more. I’m starting my blog in two languages (English and Hungarian). Enjoy 😉
A fenti idézet az, ami megerősített ma engem, hogy nemcsak álmodozni kellene egy saját blogról. Ha megtartom magamnak a gondolataimat, az nem elég, ki is kell magam fejezni és megosztani mindezt azokkal, akiket érdekel. Remélem lesznek olyanok, akik felfedeznek bennem valamit saját magukból is, mert ez a célom: a hozzám hasonló emberek megnyerése. Két nyelven kezdem a blogot, aztán kiderül, melyik a hasznosabb 🙂 Kellemes időtöltést!

Comments are closed.

ADBLOCKOT HASZNÁLSZ :(

Ha kikapcsolod az Adblock-ot, ugyanúgy használhatod az oldalt, mint eddig! Nincsenek és nem is lesznek felugró és zavaró reklámok soha, ígérem! :) Köszönöm, hogy olvasod az Oh My Brush blogot! :)